Hodnocení obchodu

4,9 213 hodnocení
5
202x
4
5x
3
2x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.1.2023
+ Velmi rychle dodání, skvělá komunikace.

Avatar autora | 5.1.2023
Výborná komunikace s obchodem.
F Avatar autora František | 1.1.2023
Perfektní služby a produkty. Děkuji
S Avatar autora Simona | 28.12.2022
Ano
S Avatar autora Sarka | 26.12.2022
Rychlost dodani, produkty jsem zatim nezkousela. Dekuji.
Avatar autora | 23.12.2022
+ vstřícnost, ochota řešit problém, chybějící produkt do týdne doručen i s dárkem

žádné výhrady
K Avatar autora Klára | 19.12.2022
Naprostá spokojenost.Děkuji že díky vašim produktům konečně spím a netrápí mě bolesti hlavy se kterými mi nedokázal pomoc ani lékař????????????????
O Avatar autora Olga | 15.12.2022
Obchod komunikuje svižně, vyrobky funguji, za mě dobry????????
VC Avatar autora Vlasta Chalupová | 10.12.2022
Rychlé dodání, velmi dobrá komunikace s obchodem, hodnocení produktů - ještě nemám zkušenosti. Zatím zkouším a kapky zatím vypadaní, že budou účinkovat.
LV Avatar autora Lenka Vetchá | 9.12.2022
Maximální spokojenost,vše vždy dorazí v nejbližším možném termínu po objednávce. Při větší objednávce jsem obdržela dárek navíc.Kéž by takto fungovaly všechny internetové obchody.
PK Avatar autora Petra Kulhánková | 8.12.2022
Rychlé vyřízení objednávky,kvalitní produkty,velká spokojenost.
K Avatar autora Kristýna | 8.12.2022
Naprostá spokojenost, CBD kapky jsou skvělé. Doporučuji
Avatar autora | 7.12.2022
+ Rychlost dodání
+ Výběr zboží
+ Cena
+ Od určité cenové výše objednávky doprava zdarma

Avatar autora | 7.12.2022
+ Výborná komunikace a pomoc při výběru produktu a následné platbě. Rychlé dodání.
+ Kolagenový nápoj nemohu hodnotit byl zakoupený jako dárek.

Avatar autora | 3.12.2022
+ dobrý poměr cena/výkon
+ rychlé dodání
+ poměrně časté slevové akce, takže je možné zboží zakoupit za výhodné ceny
+ česká firma

Po druhé se vracím pro CBD kapsle a myslím, že se vracet budu i v budoucnu. Ceny jsou i bez slev nižší než u většiny konkurence a výrobky (alespoň na mě) fungují. Jako velkou výhodu beru slevové akce, kdy je možné produkty nakoupit za bezkonkurenční cenu.
Avatar autora | 2.12.2022
obchod nabízí kvalitní produkty
LC Avatar autora Lenka Cachová | 1.12.2022
Naprostá spokojenost, výborná chuť
Avatar autora | 1.12.2022
Skvělá komunikace, rychlé dodání, nedá se nic vytknout, kéž by v dnešní době fungovalo všechno tak výborně.
Avatar autora | 1.12.2022
+ přehledná nabídka, rychlé dodání

Avatar autora | 30.11.2022
- Zboží přesměrováno na jinou výdejnu než bylo původně dohodnuto

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz